Produktbild
Fereidoon (Hrsg.) Shahidi

Omega-3 Fatty Acids: Chemistry, Nutrition, and Health Effects

Buch

Polyunsaturated fatty acids provide unique health benefits to consumers but also present the technician with difficult challenges in delivering these fatty acids in appealing foods that do no have the off-flavors associated with the oxidation products of these highly labile materials. This book presents a comprehensive assessment of the current state of these stability issues, the nutritional effects and the potential for delivery in foods of 0mega-3 fatty acids.

CHF 403.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Finley, John W. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-8412-3688-2
  • EAN: 9780841236882
  • Produktnummer: 22401767
  • Verlag: Amer Chemical Soc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2001
  • Seitenangabe: 354 S.
  • Masse: H23.7 cm x B16.3 cm x D2.2 cm 590 g
  • Reihenbandnummer: 788
  • Gewicht: 590

66 weitere Werke von Fereidoon (Hrsg.) Shahidi:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.