Produktbild
Dimitrios (Hrsg.) Boskou

Olive Oil

Chemistry and Technology

Ebook (EPUB Format)

A staple food for thousands of years for the inhabitants of the Mediterranean region, olive oil is now becoming popular among consumers all over the world. Olive oil differs from other vegetable oils because it is used in its natural form and has unique flavor and other characteristics. More and more research suggests its healthful benefits including reduced risk of coronary heart disease. Olive Oil is a compact and readable text on the most important aspects of chemistry, technology, quality, analysis and biological importance of olive oil. The topics selected have been developing rapidly in recent years, and will provide the reader with a b… Mehr

CHF 129.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-12-804354-7
  • EAN: 9780128043547
  • Produktnummer: 35984831
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 282 S.
  • Plattform: EPUB
  • Auflage: 2. Auflage

7 weitere Werke von Dimitrios (Hrsg.) Boskou:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.