Produktbild
Tetiana (Hrsg.) Golikova

Nutritional and Health Aspects of Food in Eastern Europe

Ebook (EPUB Format)

Nutritional and Health Aspects of Food in Eastern Europe provides an analysis of traditional and ethnic foods from Eastern Europe, including selections from Russia, Belarus, Ukraine, Estonia, Latvia and Lithuania. The book addresses history of use, origin, composition and preparation, ingredient origin, nutritional aspects, and the effects on health for various foods and food products in each of these countries. In addition, it presents both local and international regulations, while also providing suggestions on how to harmonize these regulations to promote global availability of these foods. Analyzes nutritional and health claims relating t… Mehr

CHF 169.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Bogueva, Diana (Hrsg.) / Shamtsyan, Mark (Hrsg.) / Jakobsone, Ida (Hrsg.) / Jakobsons, Maris (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-12-811735-4
  • EAN: 9780128117354
  • Produktnummer: 37568555
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 298 S.
  • Plattform: EPUB

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.