Nutritional Anemias
Anemias resulting from nutritional factors constitute the largest nutrition health problem affecting populations in both developed and developing nations. This title examines these anemias. It discusses intervention strategies, namely fortification, food-based strategies, and control of helminth infection in the prevention of nutritional anemia.
CHF 220.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Ramakrishnan, Usha (Hrsg.) / Wolinsky, Ira (Reihe Hrsg.) / Underwood, Barbara (Beitr.) / Allen, Lindsay (Beitr.) / Lozoff, Betsy (Beitr.) / Passi, Santosh Jain (Beitr.) / Ekstrom, Eva-Charlotte (Beitr.) / Walter, Tomas (Beitr.) / Ruel, Marie (Beitr.) / Lynch, Sean (Beitr.) / Hall, Andrew (Beitr.) / Casterline Sabel, Jennifer (Beitr.) / Green, Ralph (Beitr.) / Wachs, Theodore D. (Beitr.) / Vir, Sheila C. (Beitr.) / Olivares, Manuel (Beitr.) / Pizarro, Fernando (Beitr.) / Hertrampf, Eva (Beitr.) / Levin, Carol E. (Beitr.) / Drake, Lesley (Beitr.) / Bundy, Don (Beitr.) / Lofti, Mahshid (Beitr.)
- ISBN: 978-0-8493-8569-8
- EAN: 9780849385698
- Produktnummer: 23410501
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2000
- Seitenangabe: 280 S.
- Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 512 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 512
Bewertungen
Anmelden