Produktbild
Roslyn B. (Hrsg.) Alfin-Slater

Nutrition and the Adult

Macronutrients Volume 3A

Ebook (PDF Format)

The science of nutrition has advanced beyond expectation since Antoine La­ voisier as early as the 18th century showed that oxygen was necessary to change nutrients in foods to compounds which would become a part of the human body. He was also the first to measure metabolism and to show that oxidation within the body produces heat and energy. In the two hundred years that have elapsed, the essentiality of nitrogen-containing nutrients and of proteins for growth and maintenance of tissue has been established; the ne­ cessity for carbohydrates and certain types of fat for health has been docu­ mented; vitamins necessary to prevent deficiency di… Mehr

CHF 130.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Kritchevsky, David (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4613-3015-8
  • EAN: 9781461330158
  • Produktnummer: 38265476
  • Verlag: Springer US
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 308 S.
  • Plattform: PDF
  • Auflage: 1980
  • Reihenbandnummer: 3A

10 weitere Werke von Roslyn B. (Hrsg.) Alfin-Slater:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.