Produktbild
Atif B. (Hrsg.) Awad

Nutrition and Cancer Prevention

Buch

Nutrition and Cancer Prevention brings together top experts in nutritive health who present significant evidence that specific dietary micronutrients have the potential to play a role in resisting cancer, modulating its development, or reducing tumor metastasis. The book updates the descriptive epidemiology of the major cancers of the Western world and discusses the likely mechanisms of action that occur when certain essential nutrients become diet staples. It contains chapters that explore the scientific evidence, looking at the various properties of each class of micronutrient, and chapters that explain the roles obesity and excessive alcoh… Mehr

CHF 250.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Bradford, Peter G. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-8493-3945-5
  • EAN: 9780849339455
  • Produktnummer: 23263050
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2005
  • Seitenangabe: 640 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm 966 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 966

Über den Autor


Atif B. Awad, Peter G. Bradford

4 weitere Werke von Atif B. (Hrsg.) Awad:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.