Victor R. (Hrsg.) Preedy
Nutrition, Diet Therapy, and the Liver
BuchCHF 106.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Lakshman, Raj (Hrsg.) / Srirajaskanthan, Rajaventhan (Hrsg.) / Watson, Ronald Ross (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-138-11179-0
- EAN: 9781138111790
- Produktnummer: 23509469
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2017
- Seitenangabe: 373 S.
- Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 730 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 730
Über den Autor
Victor R. Preedy is a professor in the Department of Nutrition and Dietetics at King's College.Raj Lakshman is the deputy associate chief of staff for R&D and the chief of lipid research at the Veterans' Administration Medical Center in Washington, D.C. He is also a professor in the Department of Biochemistry and Molecular Biology and in the Department of Medicine at George Washington University.Rajaventhan Srirajaskanthan is a specialist registrar in gastroenterology and hepatology at St. Thomas' Hospital in London.Ronald Ross Watson is a professor in the College of Public Health at the University of Arizona.
100 weitere Werke von Victor R. (Hrsg.) Preedy:
Ebook (EPUB Format)
CHF 145.75
Ebook (EPUB Format)
CHF 199.95
Ebook (EPUB Format)
CHF 309.60
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.