Produktbild
Pj (Hrsg.) Cullen

Novel Thermal and Non-Thermal Technologies for Fluid Foods

Ebook (EPUB Format)

Food processing is the step of the food chain that principally affects a food's physical or biochemical properties, along with determining the safety and shelf life of the product.  This book provides a comprehensive overview of innovations in non-thermal technologies specifically for fluid foods, recognized for their high bioavailability of macronutrients and micronutrients. Considerable resources and expertise has been devoted to the processing of safe and wholesome foods.  Non-thermal technologies have been developed as an alternative to thermal processing, while still meeting required safety or shelf-life demands and minimising the effect… Mehr

CHF 166.40

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Tiwari, Brijesh K. (Hrsg.) / Valdramidis, Vasilis (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-12-381471-5
  • EAN: 9780123814715
  • Produktnummer: 35978554
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 542 S.
  • Plattform: EPUB

1 weiteres Werk von Pj (Hrsg.) Cullen:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.