Produktbild
Gustavo V. (Hrsg.) Barbosa-Canovas

Novel Food Processing Technologies

Ebook (EPUB Format)

Reflecting current trends in alternative food processing and preservation, this reference explores the most recent applications in pulsed electric field (PEF) and high-pressure technologies, food microbiology, and modern thermal and nonthermal operations to prevent the occurrence of food-borne pathogens, extend the shelf-life of foods, and improve

CHF 295.40

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Tapia, Maria S. (Hrsg.) / Cano, M. Pilar (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-135-53600-8
  • EAN: 9781135536008
  • Produktnummer: 33603597
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2004
  • Seitenangabe: 720 S.
  • Plattform: EPUB
  • Abbildungen: 30 schwarz-weiße Fotos, 82 schwarz-weiße Tabellen

7 weitere Werke von Gustavo V. (Hrsg.) Barbosa-Canovas:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.