Produktbild
Bhesh R. (Hrsg.) Bhandari

Non-Equilibrium States and Glass Transitions in Foods

Processing Effects and Product-Specific Implications

Ebook (EPUB Format)

Non-equilibrium States and Glass Transitions in Foods: Processing Effects and Product Specific Implications presents the tactics needed to understand and control non-equilibrium states and glass transitions in food, an essential element in maintaining the shelf-life and quality of foods. After brief introductory chapters introduce the science behind non-equilibrium states and glass transitions in foods, the book details how glass transition temperature is affected by composition and the ways it influences processability and physico-chemical changes during the storage of foods, also exploring how these effects can be controlled. The second se… Mehr

CHF 277.35

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Roos, Yrjö H. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-08-100335-0
  • EAN: 9780081003350
  • Produktnummer: 35986303
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 514 S.
  • Plattform: EPUB

4 weitere Werke von Bhesh R. (Hrsg.) Bhandari:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.