Produktbild
Shivendu (Hrsg.) Ranjan

Nanoscience in Food and Agriculture 4

Buch

This book presents comprehensive reviews on the principles, design and applications of nanomaterials in the food, water and pharmaceutical sectors. It is the fourth volume on Nanoscience in Food and Agriculture published in the series Sustainable Agriculture Reviews.It focuses on different aspects of the rapidly emerging area of nanotechnology. Nanomaterials are not new - they have always occurred in nature, but what is new is the methods that allow the synthesis of unprecedented nanomaterials with tailored, finely tuned properties, which open the way for numerous applications in diverse fields. In particular, the high-surface-to-volume ratio… Mehr

CHF 197.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Lichtfouse, Eric (Hrsg.) / Dasgupta, Nandita (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-319-53111-3
  • EAN: 9783319531113
  • Produktnummer: 22090060
  • Verlag: Springer International Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 324 S.
  • Masse: H24.1 cm x B16.0 cm x D2.3 cm 653 g
  • Auflage: 1st ed. 2017
  • Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
  • Gewicht: 653

Über den Autor


114590295

84 weitere Werke von Shivendu (Hrsg.) Ranjan:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.