Produktbild
Shivendu (Hrsg.) Ranjan

Nanoscience in Food and Agriculture 2

Buch

Nanomaterials with unique properties are currently dramatically improving agriculture and food production. This book is the second on Nanoscience in Food and Agriculture published within the series Sustainable Agriculture Reviews. The chapters address four major topics of applied nanotechnology: food, health, pollution and agriculture. Intellectual property rights of nanotechnologies in food and agriculture are reviewed in the first chapter by Chowdhury et al. Then Brandelli et al. explain the use of nano-encapsulated materials for food packaging in chapter 2. The safety of future food is addressed by Purkayastha and Manhar who review nanosen… Mehr

CHF 211.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Lichtfouse, Eric (Hrsg.) / Dasgupta, Nandita (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-319-81863-4
  • EAN: 9783319818634
  • Produktnummer: 28480187
  • Verlag: Springer International Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 392 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.5 cm x D2.1 cm 593 g
  • Auflage: Softcover reprint of the original 1st ed. 2016
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 593

84 weitere Werke von Shivendu (Hrsg.) Ranjan:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.