Produktbild
Shivendu (Hrsg.) Ranjan

Nanoscience in Food and Agriculture 1

Buch

Nanotechnology is a fast-evolving discipline that already produces outstanding basic knowledge and industrial applications for the benefit of society. Whereas the first applications of nanotechnology have been developed mainly in material sciences, applications in the agriculture and food sectors are still emerging. Due to a rapid population growth there is a need to produce food and beverages in a more efficient, safe and sustainable way. Here, nanotechnology is a promising way to improve crop production, water quality, nutrition, packaging, and food security. There are actually few comprehensive reviews and clear textbooks on nanotechnology… Mehr

CHF 211.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Lichtfouse, Eric (Hrsg.) / Dasgupta, Nandita (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-319-81862-7
  • EAN: 9783319818627
  • Produktnummer: 28393839
  • Verlag: Springer International Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 344 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.5 cm x D1.8 cm 522 g
  • Auflage: Softcover reprint of the original 1st ed. 2016
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 522

84 weitere Werke von Shivendu (Hrsg.) Ranjan:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.