Produktbild
Umesh (Hrsg.) Hebbar

Nano-food Engineering

Volume One

Buch

This extensive and singular work focuses on current applications of nanotechnology in food systems. The functionality and applicability of food-related nanotechnology is covered in depth, presenting a view on the food processing, packaging,storage and safety assessment of nanotechnology in the food industry. Multiple nanostructures are covered, each with their specific ingredient choice, production strategy, functionality and application in food engineering. Individual chapters focus on current processing methods and applications of nanotechnology in foods. Nano-food Engineering Volume One brings together panels of highly accomplished experts… Mehr

CHF 192.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Kumar Mishra, Raghvendra (Hrsg.) / Dasgupta, Nandita (Hrsg.) / Ranjan, Shivendu (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-030-44551-5
  • EAN: 9783030445515
  • Produktnummer: 34552125
  • Verlag: Springer International Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2020
  • Seitenangabe: 400 S.
  • Masse: H24.1 cm x B16.0 cm x D2.7 cm 764 g
  • Auflage: 1st ed. 2020
  • Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
  • Gewicht: 764

Über den Autor


Umesh Hebbar is a Senior Principal Scientist & Head of the Department of Technology Scale-up, CSIR-CFTRI, in Mysuru, India.Shivendu Ranjan is a Research-Fellow at VIT University, Vellore in Tamil Nadu, India. Nandita Dasgupta is a Research Associate at VIT University, Vellore in Tamil Nadu, India. Raghvendra Kumar Mishra is a Research Fellow at Mahatma Gandhi University in Kottayam, Kerala, India.

2 weitere Werke von Umesh (Hrsg.) Hebbar:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.