Produktbild
Vijay K. (Hrsg.) Juneja

Microbial Safety of Minimally Processed Foods

Buch

While minimally processed foods satisfy the increasing demand for foods with fewer preservatives, higher nutritive value, and fresh sensory attributes, they also carry a greater risk of diseases if they are improperly handled. This book explores novel food-borne disease prevention solutions from the perspectives of food producers, handlers, consumers, inspectors, and researchers. It reports on the latest research on assuring the microbial safety of meats, poultry, fish, vegetables, fruits, and bakery products that receive less than stringent sterilizing preparation. It also explores methods used for pathogen detection and preventing future pa… Mehr

CHF 310.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Novak, John S. (Hrsg.) / Sapers, Gerald M. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-58716-041-7
  • EAN: 9781587160417
  • Produktnummer: 23111210
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2002
  • Seitenangabe: 360 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 498 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 498

14 weitere Werke von Vijay K. (Hrsg.) Juneja:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.