Produktbild
Brian (Hrsg.) Mcneil

Microbial Production of Food Ingredients, Enzymes and Nutraceuticals

Ebook (EPUB Format)

Bacteria, yeast, fungi and microalgae can act as producers (or catalysts for the production) of food ingredients, enzymes and nutraceuticals. With the current trend towards the use of natural ingredients in foods, there is renewed interest in microbial flavours and colours, food bioprocessing using enzymes and food biopreservation using bacteriocins. Microbial production of substances such as organic acids and hydrocolloids also remains an important and fast-changing area of research. Microbial production of food ingredients, enzymes and nutraceuticals provides a comprehensive overview of microbial production of food ingredients, enzymes and… Mehr

CHF 309.60

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Archer, David (Hrsg.) / Giavasis, Ioannis (Hrsg.) / Harvey, Linda (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-85709-354-7
  • EAN: 9780857093547
  • Produktnummer: 35981017
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 656 S.
  • Plattform: EPUB

4 weitere Werke von Brian (Hrsg.) Mcneil:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.