Vijai Kumar (Hrsg.) Gupta
Microbial Functional Foods and Nutraceuticals
Buch
Encompassing both biotechnology and chemical engineering, Microbial Functional Foods and Nutraceuticals brings together microbiology, bacteria and food processing/mechanization, which have applications for a variety of audiences: pharmaceuticals, diagnostics and medical device development all employ microbial food technology.
CHF 205.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Treichel, Helen (Hrsg.) / Shapaval, Volha (Olga) (Hrsg.) / De Oliveira, Luiz Antonio (Hrsg.) / Tuohy, Maria G. (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-119-04901-2
- EAN: 9781119049012
- Produktnummer: 23430753
- Verlag: John Wiley and Sons Ltd
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2017
- Seitenangabe: 320 S.
- Masse: H23.5 cm x B16.0 cm x D2.1 cm 656 g
- Gewicht: 656
- Sonstiges: Professional & Vocational
57 weitere Werke von Vijai Kumar (Hrsg.) Gupta:
Ebook (EPUB Format)
CHF 251.55
Ebook (EPUB Format)
CHF 199.95
Ebook (EPUB Format)
CHF 258.00
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.