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Vijai Kumar (Hrsg.) Gupta

Microbial Functional Foods and Nutraceuticals

Buch

Encompassing both biotechnology and chemical engineering, Microbial Functional Foods and Nutraceuticals brings together microbiology, bacteria and food processing/mechanization, which have applications for a variety of audiences: pharmaceuticals, diagnostics and medical device development all employ microbial food technology.

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Produktdetails


Weitere Autoren: Treichel, Helen (Hrsg.) / Shapaval, Volha (Olga) (Hrsg.) / De Oliveira, Luiz Antonio (Hrsg.) / Tuohy, Maria G. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-119-04901-2
  • EAN: 9781119049012
  • Produktnummer: 23430753
  • Verlag: John Wiley and Sons Ltd
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 320 S.
  • Masse: H23.5 cm x B16.0 cm x D2.1 cm 656 g
  • Gewicht: 656
  • Sonstiges: Professional & Vocational

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