Produktbild
Uzma Sarwar

Microbe Free Peaches

With Enhance Shelf life

Buch

Peach is the most commonly eaten stone fruit which grows in the temperate regions of the world. These are also among the most exported fruits in term of volume and value. Peaches, being perishable and susceptible to microbial spoilage, have a short shelf-life. The goal of this study was to determine the effect of gamma irradiation on the microbiological and organoleptic properties of peaches and secondly, to determine the effects of irradiation on shelf-life of the fruit

CHF 73.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Iqtedar, Mehwish / Naz, Shagufta
  • ISBN: 978-3-659-33061-2
  • EAN: 9783659330612
  • Produktnummer: 37439238
  • Verlag: LAP Lambert Academic Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 96 S.
  • Masse: H22.0 cm x B15.0 cm x D0.6 cm 161 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 161

Über den Autor


Uzma Sarwar is currently enrolled as Student of M.PHIL (Molecular Bio.)in University of veterinary and animal sciences. Mehwish Iqtedaris an Assistant Professor in Dept. of Biotechnology, Lahore College for Women University. Shagufta Naz is a Professor in Dept. of Biotechnology, Lahore College for Women University.

1 weiteres Werk von Uzma Sarwar:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.