Methods in Chemosensory Research
Describes molecular, electrophysiological, engineering, genetic, behavioral, psychophysical, and imaging techniques that have been adapted to investigate the basic neuronal mechanisms underlying chemoreception. This book investigates various aspects of taste and olfaction.
CHF 236.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Nicolelis, Miguel A. L. (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-8493-2329-4
- EAN: 9780849323294
- Produktnummer: 23403445
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2001
- Seitenangabe: 560 S.
- Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 1'200 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 1200
1 weiteres Werk von Sidney A. (Hrsg.) Simon:
Bewertungen
Anmelden