Produktbild
A. D. King Jr.

Methods for the Mycological Examination of Food

Ebook (PDF Format)

The desirability, indeed the necessity, for standardization of methods for the examination of foods for contaminant and spoilage mycoflora has been apparent for some time. The concept of a specialist workshop to address this problem was borne during conversations at the Gordon Research Conference on Hicrobiological Safety of Foods in Plymouth, New Hampshire, in July 1982. Discussions at that time resulted in an Organizing Committee of four, who became the Editors, and a unique format: all attendees would be expected to contribute and, in most cases, more than once; and papers in nearly all sessions would be presented as a set of data on a sin… Mehr

CHF 118.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Pitt, John I. / Beuchat, Larry R. / Corry, Janet E. L.
  • ISBN: 978-1-4684-8453-3
  • EAN: 9781468484533
  • Produktnummer: 38240331
  • Verlag: Springer US
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 328 S.
  • Plattform: PDF
  • Auflage: 1986
  • Reihenbandnummer: 122

1 weiteres Werk von A. D. King Jr.:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.