Produktbild
J. Richard (Hrsg.) Dickinson

Metabolism and Molecular Physiology of Saccharomyces Cerevisiae

Buch

Saccharomyces cerevisiae is an important research tool and industrial reagent. This organism, a single-celled fungus commonly known as baker's yeast or brewer's yeast, is the basis for much of our understanding of the molecular and cellular biology of eukaryotes. The second edition of this authoritative reference updates certain chapters and includes new chapters on ageing and on the cell wall. Other topics include morphogenesis, protein trafficking, lipids and membranes, and stress responses. With a wealth of new research data collected since the first edition, The Metabolism and Molecular Physiology of Saccharomyces cerevisiae, 2nd Edition… Mehr

CHF 276.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Schweizer, Michael (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-415-29900-8
  • EAN: 9780415299008
  • Produktnummer: 1711226
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2004
  • Seitenangabe: 480 S.
  • Masse: H24.6 cm x B17.4 cm 1'050 g
  • Auflage: 2. A.
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 1050

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.