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Alfredo (Hrsg.) Cassano

Membrane Systems in the Food Production

Volume 1: Dairy, Wine and Oil Processing

Ebook (PDF Format)

The two-volume work presents applications of integrated membrane operations in agro-food productions with significant focus on product quality, recovery of high added-value compounds, reduction of energy consumption and environmental impact. Volume 1. Dairy, Wine and Oil Processing. Volume 2. Wellness Ingredients and Juice Processing.

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Produktdetails


Weitere Autoren: Drioli, Enrico (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-11-074299-2
  • EAN: 9783110742992
  • Produktnummer: 37259496
  • Verlag: Gruyter, Walter de GmbH
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 306 S.
  • Plattform: PDF
  • Abbildungen: 28 b/w and 57 col. ill., 37 b/w tbl.

Über den Autor


Alfredo Cassano and Enrico Drioli, University of Calabria, Rende, Italy.

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