Produktbild
Enrico (Hrsg.) Drioli

Membrane Systems in the Food Production

Volume 2: Wellness Ingredients and Juice Processing

Ebook (EPUB Format)

The two-volume work presents applications of integrated membrane operations in agro-food productions with significant focus on product quality, recovery of high added-value compounds, reduction of energy consumption and environmental impact. Volume 1. Dairy, Wine and Oil Processing. Volume 2. Wellness Ingredients and Juice Processing.

CHF 96.95

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Cassano, Alfredo (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-11-071277-3
  • EAN: 9783110712773
  • Produktnummer: 37140784
  • Verlag: De Gruyter
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 262 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 0 KB

Über den Autor


Alfredo Cassano and Enrico Drioli, University of Calabria, Rende, Italy.

31 weitere Werke von Enrico (Hrsg.) Drioli:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.