Membrane Systems in the Food Production Volume 1
Dairy, Wine and Oil Processing
The two-volume work presents applications of integrated membrane operations in agro-food productions with significant focus on product quality, recovery of high added-value compounds, reduction of energy consumption and environmental impact. Volume 1. Dairy, Wine and Oil Processing. Volume 2. Wellness Ingredients and Juice Processing.
CHF 120.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V301:
Libri-Titel folgt in ca. 2 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Drioli, Enrico (Hrsg.)
- ISBN: 978-3-11-074288-6
- EAN: 9783110742886
- Produktnummer: 37713541
- Verlag: Gruyter, Walter de GmbH
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2021
- Seitenangabe: 300 S.
- Masse: H23.8 cm x B16.9 cm x D1.8 cm 522 g
- Abbildungen: 28 b/w and 57 col. ill., 37 b/w tbl., 10 col. ld
- Gewicht: 522
Über den Autor
Alfredo Cassano and Enrico Drioli, University of Calabria, Rende, Italy.
10 weitere Werke von Alfredo (Hrsg.) Cassano:
Bewertungen
Anmelden