[Membrane Systems in the Food Production, Vol 1+2]
The two-volume work presents applications of integrated membrane operations in agro-food productions with significant focus on product quality, recovery of high added-value compounds, reduction of energy consumption and environmental impact. The authors provide an overview of current research and development. Volume 1. Dairy, Wine and Oil Processing. Volume 2. Wellness Ingredients and Juice Processing.
CHF 192.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V301:
Libri-Titel folgt in ca. 2 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Drioli, Enrico (Hrsg.)
- ISBN: 978-3-11-074681-5
- EAN: 9783110746815
- Produktnummer: 37412514
- Verlag: Gruyter, Walter de GmbH
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2021
- Seitenangabe: 556 S.
- Masse: H24.0 cm x B17.0 cm x D3.2 cm 956 g
- Gewicht: 956
Über den Autor
Alfredo Cassano and Enrico Drioli, University of Calabria, Rende, Italy.
10 weitere Werke von Alfredo (Hrsg.) Cassano:
Bewertungen
Anmelden