Produktbild
Alfredo (Hrsg.) Cassano

[Membrane Systems in the Food Production, Vol 1+2]

Buch

The two-volume work presents applications of integrated membrane operations in agro-food productions with significant focus on product quality, recovery of high added-value compounds, reduction of energy consumption and environmental impact. The authors provide an overview of current research and development. Volume 1. Dairy, Wine and Oil Processing. Volume 2. Wellness Ingredients and Juice Processing.

CHF 192.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Drioli, Enrico (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-11-074681-5
  • EAN: 9783110746815
  • Produktnummer: 37412514
  • Verlag: Gruyter, Walter de GmbH
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 556 S.
  • Masse: H24.0 cm x B17.0 cm x D3.2 cm 956 g
  • Gewicht: 956

Über den Autor


Alfredo Cassano and Enrico Drioli, University of Calabria, Rende, Italy.

10 weitere Werke von Alfredo (Hrsg.) Cassano:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.