Produktbild
Craig B. (Hrsg.) Stanford

Meat-Eating and Human Evolution

Ebook (PDF Format)

When, why, and how early humans began to eat meat are three of the most fundamental unresolved questions in the study of human origins. Before 2.5 million years ago the presence and importance of meat in the hominid diet is unknown. After stone tools appear in the fossil record it seems clear that meat was eaten in increasing quantities, but whether it was obtained through hunting or scavenging remains a topic of intense debate. This book takes a novel and strongly interdisciplinary approach to the role of meat in the early hominid diet, inviting well-known researchers who study the human fossil record, modern hunter-gatherers, and nonhuman p… Mehr

CHF 134.15

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Bunn, Henry T. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-19-535129-3
  • EAN: 9780195351293
  • Produktnummer: 13876295
  • Verlag: Oxford University Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2001
  • Plattform: PDF
  • Abbildungen: 49 halftones & line illus

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.