Produktbild
Robert (Hrsg.) Winkler

Mass Spectrometry in Food Analysis

Buch

This book contains an introductory section that explains the basics of MS and the difference between targeted and un-targeted strategies for beginners. Further, it points out new analytical challenges, such as monitoring contaminants of emerging concern (CECs), and presents innovative techniques, e.g., ambient ionization MS and data mining.

CHF 256.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Nollet, Leo (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-367-54879-7
  • EAN: 9780367548797
  • Produktnummer: 37432495
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2022
  • Seitenangabe: 442 S.
  • Masse: H25.4 cm x B17.8 cm 1'011 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 1011

Über den Autor


144092702

4 weitere Werke von Robert (Hrsg.) Winkler:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.