Mass Spectrometry in Food Analysis
This book contains an introductory section that explains the basics of MS and the difference between targeted and un-targeted strategies for beginners. Further, it points out new analytical challenges, such as monitoring contaminants of emerging concern (CECs), and presents innovative techniques, e.g., ambient ionization MS and data mining.
CHF 256.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Nollet, Leo (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-367-54879-7
- EAN: 9780367548797
- Produktnummer: 37432495
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2022
- Seitenangabe: 442 S.
- Masse: H25.4 cm x B17.8 cm 1'011 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 1011
Über den Autor
144092702
4 weitere Werke von Robert (Hrsg.) Winkler:
Bewertungen
Anmelden