Produktbild
Leo M. L. (Hrsg.) Nollet

Mass Spectrometry in Food Analysis

Ebook (EPUB Format)

The quality and safety of food are crucial for human nutrition. However, evaluating the chemical composition of food is challenging for the analyst and requires powerful methods. Chromatography and mass spectrometry (MS) is the gold standard for analyzing complex food samples, including raw materials, intermediate and finished products. Mass Spectrometry in Food Analysis covers the MS-based analysis of different aspects of food quality, which include: Nutritional value; profile of macronutrients (proteins, lipids, carbohydrates), micronutrients (vitamins), and nutraceutical active compounds. Additionally, sensory quality; flavor, and food pig… Mehr

CHF 230.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Winkler, Robert (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-00-053926-4
  • EAN: 9781000539264
  • Produktnummer: 37397051
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2022
  • Seitenangabe: 408 S.
  • Plattform: EPUB
  • Auflage: 1. Auflage
  • Abbildungen: 87 schwarz-weiße Abbildungen, 87 schwarz-weiße Zeichnungen, 37 schwarz-weiße Tabellen

Über den Autor


136638704

72 weitere Werke von Leo M. L. (Hrsg.) Nollet:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.