Marine Biotechnology II
1 G. Liebezeit: Aquaculture of Non-Food Organisms for Natural Substance Production.- 2 S. Lang, M. Hüners, V. Lurtz: Bioprocess Engineering Data on the Cultivation of Marine Prokaryotes and Fungi.- 3 K. Muffler, R. Ulber: Downstream Processing in Marine Biotechnology.- 4 M.-L. Bourguet-Kondracki, J.-M. Kornprobst: Marine Pharmacology: Potentialities in the Treatment of Infectious Diseases, Osteoporosis and Alzheimer¿s Disease.- 5 J. Hassfeld, M. Kalesse, T. Stellfeld, M. Christmann: Asymmetric Total Synthesis of Complex Marine Natural Products.- 6 K.H. Chu, C.Y. Tang, A. Wu, P.S.C. Leung: Seafood Allergy: Lessons from Clinical Symptoms, Immun…
Mehr
CHF 436.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
L048:
Lieferbar in 48 Stunden
Produktdetails
Weitere Autoren: Ulber, Roland (Hrsg.)
- ISBN: 978-3-540-25669-4
- EAN: 9783540256694
- Produktnummer: 31944907
- Verlag: Springer Nature EN
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2005
- Seitenangabe: 262 S.
- Masse: H23.5 cm x B15.5 cm 1'250 g
- Reihenbandnummer: 97
- Gewicht: 1250
- Sonstiges: Research
3 weitere Werke von Yves (Hrsg.) Le Gal:
Bewertungen
Anmelden