Produktbild
Peter S (Hrsg.) Belton

Magnetic Resonance in Food Science

Defining Food by Magnetic Resonance

Ebook (PDF Format)

Magnetic Resonance has become an established technique to improve the understanding of food systems. Capturing contributions from a whole range of applications in food and representing the latest technical innovations, this will be a contemporary book on the topic. Based on a conference which has established an international reputation as the forum for advances in applications of magnetic resonance to food, the coverage will be dedicated to multiscale definition of food, quantitative NMR (qNMR), foodomics, on-line non-invasive NMR (dedicated to Brian P. Hills), quality and safety and new developments in the area. It is aimed at academics and… Mehr

CHF 195.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Laghi, Luca (Hrsg.) / Capozzi, Francesco (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-78262-274-1
  • EAN: 9781782622741
  • Produktnummer: 36293554
  • Verlag: Royal Society Of Chemistry
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 223 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 0 KB

10 weitere Werke von Peter S (Hrsg.) Belton:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.