Produktbild
Michael J. Mccarthy

Magnetic Resonance Imaging In Foods

Ebook (PDF Format)

Nuclear magnetic resonance imaging is one of several new experimental tech­ niques which have rec{ ,tly been applied to food systems. NMR in general and nuclear magnetic resonance imaging are powerful probes of the microscopic and macroscopic changes occurring in foods during processing, storage and utilization. The training that food scientists and food engineers have received in the past has often omitted specific courses in physical chemistry that form the theoretical and practical foundation necessary to fully utilized magnetic resonance experimental techniques. The goal of Magnetic Resonance Imaging in Foods is to introduce food scien­ t… Mehr

CHF 77.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4615-2075-7
  • EAN: 9781461520757
  • Produktnummer: 37195924
  • Verlag: Springer US
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 110 S.
  • Plattform: PDF
  • Auflage: 1994

20 weitere Werke von Michael J. Mccarthy:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.