Produktbild
Gary Paul (Hrsg.) Green

Local Food and Community Development

Buch

This volume explores the relationships between food and community, and what various approaches imply for development through a selection of chapters illustrating a range of applications.

CHF 180.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Phillips, Rhonda (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-415-63414-4
  • EAN: 9780415634144
  • Produktnummer: 23454111
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 104 S.
  • Masse: H24.6 cm x B17.4 cm 340 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 340

Über den Autor


Gary Paul Green is a professor in the Department of Community & Environmental Sociology at the University of Wisconsin-Madison and a community development specialist at the University of Wisconsin-Extension. His teaching and research interests are primarily in the areas of community and economic development.Rhonda G. Phillips, Ph.D., AICP, CEcD is Associate Dean for Barrett, The Honors College and a professor at Arizona State University's School of Community Resources & Development. Her research and service outreach includes assessing community well-being and quality-of-life outcomes. She teaches courses on local food systems and community development.

6 weitere Werke von Gary Paul (Hrsg.) Green:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.