Produktbild
Sigrun (Hrsg.) Gabius

Lectins and Glycobiology

Buch

The intriguing complexity, precision, and regulation of the wide range of biologi­ cal processes is determined by intricate mechanisms of molecular recognition. Their nature is under intense scrutiny. In addition to the well-appreciated interac­ tion of proteins either with amino acid or nucleotide sequences, the investigation of their interplay with carbohydrate elements of cellular glycoconjugates current­ ly exerts increasing attraction. In the group of carbohydrate-binding proteins, lec­ tins are distinguished from antibodies or ligand-affecting enzymes, according to the most recent definition. The thorough analysis of their structure and… Mehr

CHF 197.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Gabius, Hans-Joachim (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-642-77946-6
  • EAN: 9783642779466
  • Produktnummer: 13393196
  • Verlag: Springer Berlin Heidelberg
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 544 S.
  • Masse: H24.2 cm x B19.3 cm x D2.9 cm 1'044 g
  • Auflage: Softcover reprint of the original 1st ed. 1993
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 1044

3 weitere Werke von Sigrun (Hrsg.) Gabius:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.