Produktbild
Naiem Ahmadinejadfarsangi

Komaj Sehen Kerman

Buch

Wheat germ is part of a wheat kernel and is responsible for helping the plant reproduce and spawn new wheat. Although it's removed from most processed wheat products, it is a major nutritional component of whole grain wheat.Wheat germ, along with the husk, is removed from refined wheat products - like those that use white flour - so that they can be stored for longer.Wheat germ is added to some granolas, cereals, and cornbread, and it's also available raw. It is a popular topping for fruit pies, yogurt, ice cream, and hot or cold cereal. It can be a healthier alternative to breadcrumbs in meatballs, meatloaf, and breading for meats. Wheat ger… Mehr

CHF 52.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-620-0-46021-9
  • EAN: 9786200460219
  • Produktnummer: 37282304
  • Verlag: LAP Lambert Academic Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 52 S.
  • Masse: H22.0 cm x B15.0 cm x D0.3 cm 96 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 96

Über den Autor


Naiem Ahmadinejadfarsangi is a traditional medicine researcher.

100 weitere Werke von Naiem Ahmadinejadfarsangi:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.