Produktbild
Helen Leach

Kitchens

The New Zealand Kitchen in the 20th Century

Buch

This engrossing history of the domestic kitchen in New Zealand covers 10 decades that saw culinary traditions accommodate extraordinary changes in technology and the irresistible process of globalization. Each chapter surveys the external influences on households and their kitchens, samples the dishes prepared during the decade, and discusses the structure of meals. A study of kitchen equipment and design then closes each chapter, cumulatively revealing more innovation in these aspects than in what people ate. Kitchens is the culmination of a 10-year research and writing project by anthropologist Helen Leach, supported by the Marsden Fund of… Mehr

CHF 39.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-877578-37-3
  • EAN: 9781877578373
  • Produktnummer: 23430006
  • Verlag: Otago University Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 320 S.
  • Masse: H20.2 cm x B27.0 cm x D2.3 cm 1'186 g
  • Abbildungen: colour illus
  • Gewicht: 1186
  • Sonstiges: General (US: Trade)

1 weiteres Werk von Helen Leach:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.