Produktbild
Ted Lister

Kitchen Chemistry

Buch

The chemistry of food and cooking is just one example of the many roles chemistry plays in our everyday lives. Although not directly part of most school curricula, this topic provides an exciting context for some familiar chemistry and a way to engage students with the subject. Kitchen Chemistry contains a wide variety of activities, from class practicals and demonstrations to reading comprehension and paper-based exercises. Each activity deals with an aspect of the chemistry of food and/or cooking. The material is suitable for a wide range of ages, from primary to post-16, and helps reinforce the idea that everything is made of chemicals and… Mehr

CHF 37.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Blumenthal, Heston
  • ISBN: 978-0-85404-389-7
  • EAN: 9780854043897
  • Produktnummer: 1870602
  • Verlag: Royal Society Of Chemistry
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2005
  • Seitenangabe: 142 S.
  • Masse: H29.7 cm x B21.0 cm x D1.1 cm 844 g
  • Abbildungen: No
  • Gewicht: 844

20 weitere Werke von Ted Lister:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.