Produktbild
Jonathan Deutsch

Jewish American Food Culture

Buch

Defines who we are by what and how we eat. This title reveals and affirms our roots, particularly in regional and African American and Jewish American food cultures. It also reveals our present in the dynamic cuisine and foodways of newer immigrants, particularly from Latin America and Asia.

CHF 69.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Saks, Rachel D.
  • ISBN: 978-0-313-34319-3
  • EAN: 9780313343193
  • Produktnummer: 3929974
  • Verlag: ABC-CLIO
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2008
  • Seitenangabe: 168 S.
  • Masse: H23.6 cm x B16.0 cm x D1.8 cm 408 g
  • Gewicht: 408
  • Sonstiges: General (US: Trade)

Über den Autor


JONATHAN DEUTSCH is Assistant Professor of Tourism and Hospitality and Director of the Culinary Management Center, Kingsborough Community College, City University of New York. RACHEL D. SAKS is a graduate student in Nutrition and Dietetics at New York University.

11 weitere Werke von Jonathan Deutsch:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.