Produktbild
Alberto Capatti

Italian Cuisine

A Cultural History

Buch

Italy, the country with a hundred cities and a thousand bell towers, is also the country with a hundred cuisines and a thousand recipes. Its great variety of culinary practices reflects a history long dominated by regionalism and political division, and has led to the common conception of Italian food as a mosaic of regional customs rather than a single tradition. Nonetheless, this magnificent new book demonstrates the development of a distinctive, unified culinary tradition throughout the Italian peninsula.Alberto Capatti and Massimo Montanari uncover a network of culinary customs, food lore, and cooking practices, dating back as far as the… Mehr

CHF 53.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Montanari, Massimo / O'Healy, Aine (Übers.)
  • ISBN: 978-0-231-12232-0
  • EAN: 9780231122320
  • Produktnummer: 9089614
  • Verlag: Columbia University Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2003
  • Seitenangabe: 400 S.
  • Masse: H23.5 cm x B16.1 cm x D2.6 cm 617 g
  • Abbildungen: 75 illus.
  • Gewicht: 617

Über den Autor


Alberto Capatti and Massimo Montanari

2 weitere Werke von Alberto Capatti:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.