Produktbild
Joy Manning

Is Our Food Killing Us?

Buch

A thought-provoking dissection of the ways in which the production and consumption of food have become harmful to our personal, societal and environmental health.

CHF 22.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Taylor, Matthew (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-500-29566-3
  • EAN: 9780500295663
  • Produktnummer: 34778595
  • Verlag: Thames & Hudson Ltd
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 144 S.
  • Masse: H22.2 cm x B23.4 cm x D2.7 cm 338 g
  • Abbildungen: 150 Illustrations, color
  • Gewicht: 338
  • Sonstiges: General (US: Trade)

Über den Autor


Joy Manning is a writer, editor and recipe developer focused on good food and good health. She has served as nutrition editor for Prevention magazine and restaurant critic for Philadelphia magazine and is editor of Edible Philly. She is the author of Stuff Every Cook Should Know and Almost Meatless and has been nominated for a James Beard Award. She is the co-host of Local Mouthful, a podcast dedicated to food and home cooking.

3 weitere Werke von Joy Manning:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.