Produktbild
Alan H. Mehler

Introduction to Enzymology

Ebook (PDF Format)

Introduction to Enzymology focuses on the processes, methodologies, reactions, and approaches involved in enzyme chemistry. The book first offers information on the hydrolysis of peptides and proteins and fermentation and oxidation of major metabolic fuels. Discussions focus on oxidation of fatty acids, alternative pathways of carbohydrate metabolism, Krebs citric acid cycle, free energy and the concept of bond energy, pyruvate oxidation and acetyl coenzyme A formation, and glycolysis. The text then elaborates on the transfer of oxygen, hydrogen, and electrons and sugars and sugar derivatives.The publication takes a look at polynucleotides an… Mehr

CHF 70.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4832-5847-8
  • EAN: 9781483258478
  • Produktnummer: 36169936
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 439 S.
  • Plattform: PDF

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.