Produktbild
Vitalii Liubych

Innovative technologies and spelt grain products

The second supplemented edition

Buch

The monograph presents the scientific development of innovative technologies and grain products from spelt grain. On the basis of experimental researches the technology of cereal products production is developed. In addition, it is highlighted features of forming the quality of grain of different varieties and strains of spelt wheat depending on abiotic and biotic factors, its technological evaluation, yield and quality of flour, baking, pasta, cereals and confectionery properties are given. The biological value of grain is determined by the content of amino acids in grain and antioxidant capacity. Perspectives of wheat grain use for processi… Mehr

CHF 96.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Hospodarenko, Hryhoryi / Poltoretskyi, Sergiy
  • ISBN: 978-613-9-98820-4
  • EAN: 9786139988204
  • Produktnummer: 37338551
  • Verlag: LAP Lambert Academic Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 184 S.
  • Masse: H22.0 cm x B15.0 cm x D1.1 cm 292 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 292

Über den Autor


Authors: Vitalii Liubych, Hryhoryi Hospodarenko and Sergiy Poltoretskyi.

6 weitere Werke von Vitalii Liubych:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.