Produktbild
Marco (Hrsg.) Garcia-Vaquero

Innovative and Emerging Technologies in the Bio-marine Food Sector

Applications, Regulations, and Prospects

Ebook (EPUB Format)

Innovative and Emerging Technologies in the Bio-marine Food Sector: Applications, Regulations, and Prospects presents the use of technologies and recent advances in the emerging marine food industry. Written by renowned scientists in the field, the book focuses primarily on the principles of application and the main technological developments achieved in recent years. It includes technological design, equipment and applications of these technologies in multiple processes. Extraction, preservation, microbiology and processing of food are extensively covered in the wide context of marine food products, including fish, crustaceans, seafood proce… Mehr

CHF 225.75

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Rajauria, Gaurav (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-12-820442-9
  • EAN: 9780128204429
  • Produktnummer: 38012403
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 554 S.
  • Plattform: EPUB

1 weiteres Werk von Marco (Hrsg.) Garcia-Vaquero:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.