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Francisco J. (Hrsg.) Barba

Innovative Technologies for Food Preservation

Inactivation of Spoilage and Pathogenic Microorganisms

Ebook (EPUB Format)

Innovative Technologies for Food Preservation: Inactivation of Spoilage and Pathogenic Microorganisms covers the latest advances in non-thermal processing, including mechanical processes (such as high pressure processing, high pressure homogenization, high hydrodynamic pressure processing, pressurized fluids); electromagnetic technologies (like pulsed electric fields, high voltage electrical discharges, Ohmic heating, chemical electrolysis, microwaves, radiofrequency, cold plasma, UV-light); acoustic technologies (ultrasound, shockwaves); innovative chemical processing technologies (ozone, chlorine dioxide, electrolysis, oxidized water) and o… Mehr

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Produktdetails


Weitere Autoren: Sant'Ana, Anderson de Souza (Hrsg.) / Orlien, Vibeke (Hrsg.) / Koubaa, Mohamed (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-12-811032-4
  • EAN: 9780128110324
  • Produktnummer: 35982499
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 326 S.
  • Plattform: EPUB

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