Produktbild
Karl-Hermann (Hrsg.) Fuchs

Innovative Endoscopic and Surgical Technology in the GI Tract

Ebook (PDF Format)

This book provides a comprehensive state-of-the art overview on the main trends in the newest endoscopic, robotic, and minimal invasive surgical innovations. It also aims to give insight on some of the innovative ideas around Gastro-intestinal Surgery and Endoscopy to stimulate further activities. It contains established knowledge in the field of endoscopic and surgical techniques, and the integration of these new findings in updated therapeutic decision making are demonstrated. The text reviews the latest literature on the subjects and describes the decision making to establish new therapeutic options in the management of diseases applying n… Mehr

CHF 236.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Horgan, Santiago (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-030-78217-7
  • EAN: 9783030782177
  • Produktnummer: 37641291
  • Verlag: Springer
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Plattform: PDF
  • Masse: 25'916 KB

Über den Autor


Santiago HorganProfessor of SurgeryChief of Department of Minimally invasive SurgeryDirector of the Center for the Future of SurgeryUniversity of California San DiegoLa Jolla, CAUSAKarl-Hermann FuchsProfessor of SurgeryCenter for the Future of SurgeryUniversity of California San DiegoLa Jolla, CAUSA

12 weitere Werke von Karl-Hermann (Hrsg.) Fuchs:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.