Impact of Processing on Food Safety
The contents of this book are the proceedings of the ACS symposium, Impact of Processing on Food Safety, which was held April 16-17, 1997, at the American Chemical Society National Meeting in San Francisco, CA. This symposium brought together re searchers from diverse backgrounds in academia, government, and industry. Twenty speakers discussed topics ranging from the regulatory aspects of food processing to the microbiological and chemical changes in food during processing. The main goal of food processing is to improve the microbial safety of food by de stroying pathogenic and spoilage organisms. Food processing can also improve food safet…
Mehr
CHF 130.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
V210:
Noch nicht erschienen, Januar 2022
Produktdetails
Weitere Autoren: Knize, Mark G. (Hrsg.) / Morgan, Jeffrey N. (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-4615-4853-9
- EAN: 9781461548539
- Produktnummer: 38233725
- Verlag: Springer US
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2012
- Seitenangabe: 270 S.
- Plattform: PDF
- Auflage: 1999
- Reihenbandnummer: 459
9 weitere Werke von Lauren S. (Hrsg.) Jackson:
Bewertungen
Anmelden