Produktbild
John C. Russ

Image Analysis of Food Microstructure

Buch

Image Analysis of Food Microstructure offers a condensed guide to the most common procedures and techniques by which quantitative microstructural information about food is obtained from images. The book familiarizes the food scientist with the image processing and measurement tools used to characterize a variety of microstructures in foods. Using different types of images of food microstructure to quantify various aspects of structure, this book explains how to interpret images to produce data, plot the results in different graphs, and identify trends. This book summarizes the basic procedures that can be useful in various aspects of food res… Mehr

CHF 286.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-8493-2241-9
  • EAN: 9780849322419
  • Produktnummer: 23218049
  • Verlag: Taylor and Francis
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2004
  • Seitenangabe: 384 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.6 cm 900 g
  • Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
  • Gewicht: 900

Über den Autor


Russ, John C.

37 weitere Werke von John C. Russ:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.