Produktbild
Kirsten K. Shockey

Homebrewed Vinegar

How to Ferment 60 Delicious Varieties, Including Carrot-Ginger, Beet, Brown Banana, Pineapple, Corncob, Honey, and Apple Cider Vinegar

Buch

CHF 22.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-63586-281-2
  • EAN: 9781635862812
  • Produktnummer: 34268641
  • Verlag: Workman
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2021
  • Seitenangabe: 296 S.
  • Masse: H22.9 cm x B17.8 cm
  • Abbildungen: Trade Paperback; Full-color; photographs throughout

Über den Autor


Kirsten K. Shockey is the author of Homebrewed Vinegar and the coauthor, with her husband, Christopher Shockey, of The Big Book of Cidermaking, Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments, Fiery Ferments, and the best-selling Fermented Vegetables. The Shockeys got their start in fermenting foods with their farmstead food company, where they created more than 40 varieties of cultured vegetables and krauts. Their current focus is on teaching the art of fermenting vegetables to others through classes and workshops at their farm. They live on a 40-acre hillside homestead in the Applegate Valley of southern Oregon.

4 weitere Werke von Kirsten K. Shockey:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.