Handbook of Postharvest Technology
Cereals, Fruits, Vegetables, Tea, and Spices
Offering discussion on the postharvest handling and storage of grains, fruits, vegetables and spices, this book details the physiology, structure, and other characteristics of these products in relation to quality maintenance and spoilage prevention. It also looks at cooling and other preservation methods.
CHF 385.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Mujumdar, Arun S. (Hrsg.) / Ramaswamy, Hosahalli S. (Hrsg.)
- ISBN: 978-0-8247-0514-5
- EAN: 9780824705145
- Produktnummer: 23211255
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2003
- Seitenangabe: 912 S.
- Masse: H25.4 cm x B17.8 cm 1'769 g
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 1769
Bewertungen
Anmelden