Produktbild
Edward C. Carterette

Handbook of Perception Volume 6A

Ebook (PDF Format)

Handbook of Perception, Volume VIA Tasting and Smelling focuses on the psychophysics of tasting and smelling and covers topics ranging from food technology and the neurophysiology of taste to the chemistry of odor, the neural code, the olfactory process, and chemical signals in the environment. This volume is organized into five sections encompassing 10 chapters and begins with a historical overview of taste research, followed by a discussion on the biophysics and chemistry of taste and its phylogenetic basis in vertebrates. The focus then shifts to the nature of taste qualities, the psychophysical methods of studying them, and the influence… Mehr

CHF 70.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-323-14049-2
  • EAN: 9780323140492
  • Produktnummer: 36175770
  • Verlag: Elsevier Science & Techn.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 488 S.
  • Plattform: PDF

11 weitere Werke von Edward C. Carterette:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.