Ronald Ross (Hrsg.) Watson
Handbook of Nutrition in the Aged
Buch
Presents a review of nutritional therapies used to combat elderly health issues. This work addresses requirements for optimum health of aging physiological systems. It includes information on: arthritis; cognition; nutrition and the geriatric surgery patient; nutrition supplementation in fracture care; coffee and hypertension; and, Asian medicine.
CHF 220.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-4200-5971-7
- EAN: 9781420059717
- Produktnummer: 15996551
- Verlag: Taylor and Francis
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2008
- Seitenangabe: 382 S.
- Masse: H25.4 cm x B17.8 cm x D2.8 cm 870 g
- Auflage: 4. A.
- Abbildungen: Farb., s/w. Abb.
- Gewicht: 870
Über den Autor
Ronald Ross Watson
100 weitere Werke von Ronald Ross (Hrsg.) Watson:
Ebook (EPUB Format)
CHF 145.75
Ebook (EPUB Format)
CHF 199.95
Ebook (EPUB Format)
CHF 309.60
Ebook (EPUB Format)
CHF 238.65
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.